Můj kousek štěstí

Románek s Hánou Holišové nevyšel, co bude dál?

Věčně sama

Bouřlivý, vášnivý a často velmi emočně vypjatý románek. Tak to prý vypadalo mezi Hanou Holišovou (43) a Jiřím Hánou (47), když spolu hráli v Ulici.

Zatímco krásná brunetka zůstala, on z nekonečného seriálu odešel. A právě tehdy se prý něco, co mezi nimi vznikalo, mělo rozpadnout.

Pan Dokonalý?

Ať je to jakkoli, jedno je jisté – herečka už si na Hánu myslet nemůže, ten se totiž před pár týdny na veřejnosti představil po boku pohledné blondýnky a zdá se, že je to mezi nimi vážné. Otázka tedy je, jak to bude s Holišovou dál.

S Hánou, s nímž tvořila pár v Ulici, by jí to slušelo, navíc by udělali radost i divákům.

Zdá se, že momentálně s nikým nerandí a je stále zoufale sama. Každého samozřejmě napadá, kde je problém? „Asi by bylo fajn, kdyby mu nevadilo, co dělám,“ odpověděla před nedávnem na dotaz, jak by měl vypadat její vysněný partner.

Je tedy zřejmé, že její předchozí vztahy asi ztroskotaly na tom, že brunetka žije hlavně svou prací a vztahy mohla nešťastně zanedbávat. Také prozradila, že zásadní je pro ni ve vztahu to, jak se na ni partner dívá.

„A úsměv, ten je také důležitý,“ dodala. To jsou poměrně jasné indicie, proč se domnívat, že je bez oficiálního přítele. Zdá se ale, že o panu dokonalém často sní.

Tajemná

Před pár lety sice tvrdila, že má někoho, kdo není z branže, ale z toho nejspíš nakonec sešlo. Herečka je, pokud jde o soukromí, tajemná a odmítá cokoli prozrazovat.

Poslední oficiální vztah s tanečníkem Smičkou skončil už v roce 2017.

Je tedy možné i to, že nějakého muže ve svém životě skutečně má, ale daří se jí tuto lásku šikovně skrývat. Nikdo by se jí nemohl divit, vždyť v době, kdy chodila s tanečníkem Tomášem Smičkou (34), byla kritizována za to, že ho přebrala kolegyni z divadla Kamile Nývltové (34). Mohla se tedy poučit a raději už nic neříkat, aby zase nebyla její známost soustem pro bulvár.

Obětovala rodinu kariéře?

Jedno je ale zařážející. Těžko říct, jak moc vlastně touží po rodině. Zatím to vypadá, že vše obětovala kariéře herečky a zpěvačky. Není to samozřejmě nic špatného, má to tak spousta žen a je na každém, jak se rozhodne.

Samozřejmě to ale může být i tak, jak se nakonec i vehementně spekuluje – Holišová má od rozchodu s Hánou tak rozervané srdce, že k sobě prostě nikoho nepustí. To je ale velká škoda. Hvězda Ulice patří k nejkrásnějším českým herečkám, pokud je stále osamělá, je to velice smutné...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden