Moje šťastná hvězda

Má Agáta Hanychová tajný trumf?

Soudní pře mezi expartnery nekončí a zdá se, že Soukup začíná tahat za kratší konec provazu.

Válka o svěření jejich dcery do péče pokračuje. Agáta Hanychová (38) má holčičku častěji než Jaromír Soukup (54), který by si přál „střídavku“ půl na půl.

Ještě nedávno se zdálo, že majitel televize Barrandov má u soudu navrch, poslední vývoj ale situaci změnil. Jaromír Soukup (54) dostal s Rozárkou (1) úterý, čtvrtky a víkend jednou za čtrnáct dní. Podle několika na sobě nezávislých zdrojů běsní, soudy tak nekončí.

Agáta Hanychová (38) má ale podle člověka, který má k bývalé modelce velmi blízko, v ruce velký trumf. Paradoxně prý jde o jejího bývalého manžela. Ukazuje se totiž, jak rychle se mohou věci měnit. Do sporu s Hanychovou totiž vstoupil i její někdejší partner, herec Jakub Prachař (40), s nímž má dceru Miu (6).

Agáta Hanychová (38) a Miroslav Dopita (39). Někteří lidé tvrdí, že se rozhodně nebrali z čisté lásky.

Soukup může mít nakonec smůlu

Nejprve se říkalo, že bude stát po boku Soukupa, aby na bývalou vicemiss České republiky mohli lépe zatlačit. Pokud si však mediální magnát myslel, že tím získal na svou stranu silnou páku, všechno vypadá přesně naopak.

Hanychová a Prachař se totiž domlouvají naprosto rozumně a věcně, což samozřejmě vidí i soudkyně, která má oba případy na starost.

„Blaho dětí je pro mě nejdůležitější, s tatínky se chci domluvit,“ tvrdí sama Hanychová a ukazuje prstem právě na Prachaře s tím, že když je vůle z obou stran, tak to není problém. Povídá se, že i když hodně lidí Hanychovou nemusí, za viníka války o Rozárku mají spíš Soukupa, což pro něj není vůbec dobrá zpráva.

Expartner Jaromír Soukup (54). Z velké lásky se stala ještě větší nenávist.

Budou muset k psychiatrovi?

Navíc je možné, že soud nařídí psychiatrické a psychologické posudky, aby zjistil, jaké jsou charakterové vlastnosti otce a matky. Pokud by k tomu došlo, stát se může prakticky cokoli. A pak je tu ještě jedna podstatná věc.

Hanychová se nedávno provdala za otce svého syna Kryšpína (12), podnikatele Miroslava Dopitu (39). Sice se vehementně spekuluje o tom, že to byl v podstatě sňatek z rozumu, to ale nic nemění na tom, že modelka teď může tvrdit, že jsou kompletní rodina a Rozárce u nich bude lépe.

Rodiče válčí a děti tím zbytečně trpí

Je otázka, jak všechno nakonec dopadne. V redakci jsme se však shodli na tom, že nejvíc v takovýchto případech trpí děti kvůli tomu, že se jejich rodiče nejsou schopni dohodnout. Takže pokud je to jen trošku možné, měli by si prostě sednout, všechno probrat a najít řešení. To je ale spíš z říše sci-fi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden