Můj kousek štěstí

Má ještě muže pod kontrolou?

Můj kousek štěstí

Tvrdí o sobě, že jsou oheň a voda. Kdo je kdo? Vypadá to, že tou ráznou je ona a on manžel zahnaný do kouta. Jak dlouho bude takové manželství fungovat?

Tomu vztahu nikdo nevěřil. Jiří Langmajer (54) byl proutník a bohém, kterému se jen tak někdo nevyrovnal. Jeho první manželka Kamila Langmajerová (45) si ním užila. „Potřeboval jsem pořád vzruch a nový impulzy,“ vzpomínal herec na svůj předchozí manželský život.

Vedle Adély se cítí údajně šťastný jako nikdy s nikým. I na počátku jejich vztahu se prý po nových  „impulzech“ zkusil porozhlédnout. Gondíková to vzala jako zaškobrtnutí a dala mu novou šanci. Za jakých podmínek se tak stalo, to zůstalo za dveřmi jejich domova.

Doma budeš! 

Někdy je prý jejich soužití hodně  bouřlivé. „Občas to bouchne, jindy zase ne. Jsme takoví průměrně normální,“ myslí si Adéla a tvrdohlavě všem dál vypráví, že se skvěle doplňují a skoro nikdy se nehádají. Leč jejich přátelé říkají

Zbývá vám 65% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden