Moje sladké tajemství

Ničí jim vztah žárlivost?

Štve ho, že je Benešová úspěšnější než on?

Herečka Lucie Benešová (46) teď svého manžela, herce Tomáše Matonohu (50), doslova válcuje. Jak dlouho jejich manželství vydrží to, že je Lucie úspěšnější a oblíbenější než on?

O tom, že herečku Lucii Benešovou (46), která v poslední době září v seriálovém hitu Slunečná, diváci milují, není pochyb. A ona toho dokáže velmi dobře využít. Na jejím profilu na sociální síti, kde má úctyhodných 40 tisíc sledujících, se to tak doslova hemží reklamou na nejrůznější produkty, což jí jistě vydělává pěknou sumu peněz.

Na sociálních sítích ukazuje soukromí, což asi Tomáš nekvituje.

A to se v současné době hodí, protože její manžel, herec Tomáš Matonoha (50), stále ještě nenašel pořádné uplatnění. Jenže to může paradoxně jejich vztahu zasadit ošklivou ránu. To, že manželka živí rodinu, Tomáš musel skousnout.

Teď se ale ukazuje, že kromě toho, že je úspěšnější v práci, těší se daleko větší oblibě i u obyčejných lidí. O tom se přesvědčil, když si i on pořídil svůj profil, na kterém má bohužel jen něco přes tisíc fanoušků.

Přímo před očima tak má jasný důkaz, koho diváci chtějí. A to by jeho mužské ego nemuselo dobře snášet. Snad nezačne na manželku žárlit, protože to by doma určitě dobrotu nedělalo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden