Můj kousek štěstí

Má jí Forejt „plný zuby“?

Je to střet dvou výrazných osobností...

Konec slavného páru je možná na spadnutí. Herečka ze seriálu ZOO Eva Burešová (29) a šéfkuchař Přemysl Forejt (36) podle některých informací procházejí výraznou krizí.

Zaslechli jsme, že porotce soutěže MasterChef Česko raději tráví čas mimo domov. Může za to povaha jeho partnerky? Ta se teď pustila do honby za kariérou, hraje v seriálu, v muzikálu, jezdí po republice se svým koncertním turné. Je v jednom kole a domů prý chodí tak trochu vzteklá.

Brunetka doufá, že se kuchař vysloví...

To pro kuchaře, na něhož tak zřejmě spadla péče o domácnost a rodinu, není žádný med. Údajně se s Burešovou nedá vydržet. Není žádné tajemství, že její bývalý přítel, hudebník Michael Krásný (39) od brunetky odešel těsně po narození jejich syna Nathaniela (5).

Oficiálním důvodem bylo, že dal přednost kariéře. Ale co když to bylo jinak? Mluví se totiž o tom, že Burešová chtěla, aby bylo všechno po jejím. S Forejtem se možná opakuje podobný scénář.

Ona se možná prosazuje až bezohledně. Kariéra jejího partnera jí je třeba ukradená. Což by Forejt jistě nenesl dobře. Nedivili bychom se tedy, kdyby to vzdal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden