Moje šťastná hvězda

Má něco s kolegou ze seriálu ZOO?

Herečce Michaele Petřekové (26) změnila role v seriálu ZOO život. Má více fanoušků, ale také ctitelů mezi muži. Bohužel se ale povídá, že měl negativní vliv na její vztah s hercem ze seriálu Pan profesor Matějem Petrákem (25).

Vše nasvědčuje tomu, že se rozešli a herečka skončila sama. Možná za to mohly i mnohé spekulace, které se často objevovaly v médiích. Petřeková byla zpočátku spojována s hercem Davidem Gránským (31). Právě kvůli ní měl dokonce Gránský ze seriálu na čas odejít.

Těžko ale říct, jak to tehdy bylo, ani jeden z nich se k tomu dodnes nevyjádřil. Flirtovat s ní údajně měl také Štěpán Benoni (39), který má přitom také manželku – Vladimíru Benoni (39).

Nechce o ní mluvit

Ten ji ale skrývá a nemluví o ní. I proto působil jeho románek s Petřekovou jako věrohodný. Herečka je ale, co se týče vztahů, skoupá na slovo. Je tedy otázka, jak na tom v lásce ve skutečnosti je. Je ale velmi půvabná a na sociálních sítích jí pravidelně komentuje fotky spousta mužů a zkouší ji zvát i na rande.

Těžko si ale představit, že by nějakému dala šanci. Třeba se ale po Vánocích Michaela Petřeková s někým ve společnosti ukáže a všechny spekulace tím velmi rázně utne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden