Můj čas na kafíčko

Zjistila, že ji Třeštík jen vodí za nos?

Pohledná herečka, která si zahrála v seriálu Slunečná, Eva Decastelo (45), už nějakou dobu randí s fotografem Tomášem Třeštíkem (45).

Krátce po rozvodu s manželem, scenáristou a spisovatelem Reném Decastelem (50), v něm našla oporu a muže, s nímž se cítí znovu milovaná.

Má nevyřešenou minulost

Jejich láska má ale přece jen jeden velký háček. Třeštík stále neudělal tlustou čáru za svou minulostí a je manželem spisovatelky Radky Třeštíkové (42). Proč se pořád ještě nerozhoupal
a nerozvedl se?

Když si herečka s Třeštíkem začala, mnozí ji varovali. Má totiž v českém showbyznysu pověst proutníka a také bohéma, kterého je těžké zkrotit. Decastelo se to ale minimálně zčásti podařilo, fotograf se zklidnil a působí jako muž, kterému na ní záleží.

Chtěla by si Třeštíka vzít

Herečka Třeštíka podle našich informací miluje natolik, že by se nebránila svatbě. K té je ale zatím opravdu daleko, neboť rozvod Třeštíka s manželkou Radkou není na pořadu dne. Oběma to vyhovuje tak, jak to mají, a nehodlají na tom nic měnit. Někdy to dokonce vypadá, že Třeštíková tajně doufá, že se k ní manžel jednoho dne vrátí.

Je divoká a nemá zábrany

Od té doby, co se rozešli, se totiž hodně proměnila. Je aktivní na sociálních sítích a často tam sdílí odhalené snímky. Jako by právě jimi lákala svého manžela zpátky a dávala mu najevo, že mu má stále hodně co nabídnout. Těžko ale říct, zda je to pro Třeštíka ta pravá motivace.

Spíše si myslíme, že pokud se k ní vrátí, tak hlavně kvůli dětem, se kterými má krásný vztah a tráví s nimi tolik času, kolik jen může. Jelikož ale manželství se spisovatelkou stále trvá a Třeštík s ní rozhodně není na ostří nože, žije Eva Decastelo ve velké nejistotě.

Jen si s ní hraje?

Neví, zda to s ní myslí fotograf vážně, a možná se i bojí, že od ní jednou odejde. Možná si tak budou muset brzy vážně promluvit a ujasnit si, co od společného života vlastně chtějí.

Eva Decastelo si ale po zklamání, které prožila s Reném Decastelem, zaslouží vztah se vším všudy a bez přetvářky. A pokud jí ho Třeštík do budoucna nenabídne, možná to nebude ten vysněný princ na bílém koni, na kterého celý život čeká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden