Moje sladké tajemství

Má pod palcem už celý jeho život

Nebýt nešťastného přešlapu, kdy Ivana Gottová (43) nahrávala příspěvek za svého muže Karla Gotta (79) na jeho účet na sociální síti a omylem se přitom nevyfotila předním foťákem, nikoho by asi nenapadlo řešit, kdo přispívá na stránku o zpěvákovi.

V celé své kráse se tak vlivem vlastní nepozornosti objevil snímek poněkud unavené a neupravené Ivany na internetu a okamžitě bylo zřejmé, kdo spravuje mistrovy účty. Když už se Ivana stará i o ně, zůstalo vůbec ještě něco o čem si zpěvák rozhoduje sám? Gottová prý rozhoduje nejen o tom, co si zpěvák oblékne či jaké jídlo bude jíst, ale dávno mluví také do jeho koncertů, rozhovorů a jakéhokoli veřejného vystupování.

Navíc není žádným tajemství, že už Gott stihl na svou ženu převést mnohamilionový majetek, firmu vlastnící jeho autorská práva a kromě toho dal Ivaně také obrovskou moc a pravomoci. Stala se totiž jeho výhradní manažerkou, a tak už nemá drobná blondýnka pod palcem jenom soukromý život manžela, ale také ten profesní.

Ivana se prozradila fotkou, že spravuje jeho sociální sítě.

Gottová mimo to schvaluje fotografie na sociální síti a také veškeré příspěvky jakkoli související se zpěvákem. Vymýšlí prý také různá prohlášení a v její režii měla být i píseň Gotta s dcerou Charlottou (13).

Je tedy k zamyšlení, zda to zlatý slavík dělá proto, že ji bezmezně miluje, nebo už mu nestačí síly..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden