Moje šťastná hvězda

Má snad strach z další nevěry?

Moje šťastná hvězda

První manžel jí připravil opravdu krušné chvíle. Po boku Boučka sice našla to, co hledala, na minulost ale údajně nemůže zapomenout.

VERONIKA FREIMANOVÁ (67) má za sebou už jedno nepovedené manželství. Ještě nedávno to vypadalo, že s druhým manželem VLADIMÍREM BOUČKEM (67) je konečně šťastná. Teď se ale herečka podle všeho bojí, že by se mohla minulost opakovat.

Herečka Veronika Freimanová (67), která momentálně září v seriálu ZOO, si vzala architekta Vladimíra Boučka (67) v roce 2013 a chvíli se zdálo, že představitelka princezen prožívá pohádku i ve skutečném životě.

Nicméně Veronika podle všeho pořád nepřekonala křivdy, které se jí staly v minulosti. Nezničí ale svou nedůvěrou i vztah, který by mohl být tím pravým ořechovým?

Hodně jí ublížil

Prvním Veroničiným manželem byl režisér Jaroslav Brabec (68), kterému brunetka porodila dcery Terezu (35)Markétu (30). A ačkoli to zpočátku vypadalo na

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden