Moje šťastná hvězda

Má snad strach, že mu ženu někdo přebere?

Jako by se v posledních měsících role obrátily. Od té doby, co herečka ze seriálu Jedna rodina Tereza Kostková (47) zářila coby moderátorka ve StarDance, má spoustu ctitelů.

Žárlí na manželku? Muži se jí dvoří na sociálních sítích a možná to pomalu dělá starosti jejímu manželovi, režisérovi Jakubu Nvotovi (47). Čím dál častěji svou manželku doprovází do společnosti a nedávno dokonce vynaložil úsilí k tomu, aby jí překazil její výlet.

Stále půvabná herečka totiž dlouho sní o tom, absolvovat nějakou z poutních cest po Evropě. Dokonce už si v diáři našla termín, šikovně takový, kdy je manžel pracovně na Slovensku. Když ale Nvotovi plán oznámila, zareagoval tak, že ji jeho reakce překvapila.

Řekl jí, že to skvěle vymyslela a že si v práci vezme dovolenou, aby si poutní cestu užili společně. Trochu to tak vypadá, že se bojí, aby nepoznala někoho, kdo jí zamotá hlavu.

Prý je svůdník

Přitom to byl vždy Nvota, o kterém se povídalo, že má oči pro jiné ženy. Kolují o něm povídačky, že má slabost pro mladší herečky. Navíc se říká, že ho stále miluje jeho expartnerka, slovenská hudebnice, Lubica Čekovská (48). Současný stav věcí tak může Tereze Kostkové vyhovovat. Drží totiž Jakuba Nvotu tak trochu v šachu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden