Můj kousek štěstí

Usilovně tají nového milence?

Z minulých vztahů si odnesla hlavně zklamání... Je to důvod, proč teď lásku bude skrývat?

Po třinácti letech manželství se rozešla s moderátorem Danielem Častvajem (49), na muže ale podle všeho hvězda seriálu Jedna rodina nezanevřela. Poslední rok se spekulovalo o jejích možných románcích, nebylo z toho ale podle všeho nic vážného.

Kráska ale zarytě tvrdí, že muže nehledá. „Vyhovuje mi to tak, jak to je,“ řekla rozhodně Markéta Plánková (45). Možná je to ale jinak, než si většina lidí vyložila.

Podle mnohých jí totiž současný stav může vyhovovat proto, že není tak osamělá, jak se na první pohled může zdát, ale šikovně skrývá nový vztah. Jméno nového partnera snad jen nechce zveřejnit, což se jí ale nikdo nemůže divit, s muži si užila své.

Nejvíc zabrat dostala od herce Romana Štolpy (59), do kterého se zamilovala během natáčení seriálu Rodinná pouta. Opustil ji, když čekala jejich společnou dceru.

„Dlouho mi trvalo, než jsem zapomněla a přestala se obviňovat za svou naivitu,“ řekla. Rozvod s Častvajem byl podle všeho klidný, mezi manželi prý láska prostě vyprchala a rozešli se jako rozumní lidé, kteří spolu vychovávají dceru Julii (12).

Se Štolpou má Agátu (18). Jestli se tedy v jejím životě objevil někdo nový, asi si ho bude střežit jako oko v hlavě. Tím spíš, pokud není ze showbyznysu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden