Moje šťastná hvězda

Má stále blízko k tanečnici?

Mezi manželi to prý vře. Linda Rybová (48) podle některých informací uvažuje o rozvodu.  David Prachař (64) má mít milenku.


Ze StarDance vypadl brzy. To ale asi neznamená, že by herec ze seriálu Specialisté přerušil styky s tanečnicí Zuzanou Dvořákovou Šťastnou (30). Mají se stále vídat, což je prý pro Lindu Rybovou (48) ze seriálu Ulice jako červený hadr na býka.


Navíc se proslýchá, že to David Prachař (64) dělá do jisté míry schválně proto, aby manželku naštval. Nedávno se spekulovalo, že bydlí odděleně. Jeden v pražském bytě, druhý na jejich zrekonstruovaném mlýně v Malé Lečici.


Manželství je boj


Krásná tanečnice může být poslední kapkou v moři nahromaděných problémů. „Manželství je pořád souboj o to, co komu vyhovuje, jaké pozice si prosadí,“ řekl nedávno Prachař, což vyvolalo spoustu otázek. Mnoho lidí se podivovalo nad tím, že by dvacet let po boku krásné blondýnky byl boj.


Lidé tvrdí, že je mezi nimi ohromná chemie.

Jako by tím Prachař naznačoval, že je to mezi nimi špatné. Povídá se, že to tam Prachař se svojí taneční partnerkou rozjížděli ve velkém a zdaleka ne pouze na parketu. Prý to mezi nimi jiskřilo od první chvíle a je tak možné předpokládat, že mezi nimi bylo mnohem víc.

Opakuje se snad historie?

Jeho záliba v mladších ženách není nic tajného. Vždyť svoji první manželku, herečku Danu Batulkovou (65), opustil právě kvůli současné partnerce. Jestli má tedy Rybová nejasnosti nebo si pokládá stále dokola otázku, zda s ní manžel vydrží, není se vůbec čemu divit.

Nakonec je to ona, kdo nejlépe ví, jaký herec doopravdy je a co „dokáže“. Uvidíme, jak to mezi nimi dopadne. V redakci jsme se však shodli, že kdyby Rybová chtěla, z fleku si najde třeba deset jiných chlapů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden