Můj kousek štěstí

Třetí láska na obzoru?

Konec samoty.

Dvakrát se zamilovala, dvakrát o osudového muže přišla. Srdce hvězdy seriálu Ulice je přesto připravené na další lásku. Ilona Svobodová (63) se novému vztahu nebrání.

„Chtěla bych ještě potkat fajn chlapa,“ prohlásila nedávno a zdá se, že se na ni usmálo štěstí. V poslední době je podle některých kolegů veselá a plná energie, jako by už nějakého zajímavého muže potkala. „Jsem ráda, že je sluníčko, že žiju, že mám hodně práce,“ rozplývá se jako zamilovaná školačka.

Zběsilé tempo

Je silná a optimistická. Což podle jejích slov ne všichni muži zvládají. Přesto neztrácela naději, že najde dalšího životního partnera. Nebo alespoň kamaráda, se kterým by mohla trávit čas, který by jí byl oporou v osamělých chvílích.

Pravdou je, že zvládnout její životní tempo bude pro muže těžký oříšek. Energická herečka si totiž umí pořádně užívat života. Po padesátce si nechala udělat tetování, začala jezdit na snowboardu, odjela do Francie, aby se naučila francouzsky.

Jedna rána za druhou

Přes všechnu pozitivní energii jsou ale chvíle, kdy se prý uzavírá do sebe. Jako by občas musela vstřebat všechno to strašné, co se jí v životě přihodilo. Sama tvrdí, že na jeden lidský život toho bylo snad až příliš.

S manželem, textařem a skladatelem Petrem Skoumalem (†76) byla pětadvacet let. Po jeho smrti v roce 2014 si všichni mysleli, že větší bolest prožít nemohla. Když odešel, byla na tom opravdu špatně.

Zdálo se, že v další vztah už nikdy neuvěří. Až po čtyřech letech jí do života přišel architekt Petr (†64). Prohlásila o něm tehdy dokonce, že je snad reinkarnací jejího manžela.

Prožili spolu bohužel jen čtyři roky, loni její partner zemřel. Z naprosté beznaděje se ale opět dokázala dostat nahoru. Snad i touhou se znovu zamilovat. Dnes se kolem ní muži opět točí a sympatická herečka se ničemu nebrání.

První dámou

Možná ten pravý už přišel a ona si užívá tajnou lásku. Nebylo by divu, muži o ni vždy jevili zájem a ona řadu ctitelů musela odmítat.

Loni například přiznala perličku a sice, že se mohla stát i první dámou, před lety ji totiž uháněl exprezident Miloš Zeman (79). Odolala. Pokud ale nyní přišel do jejího života někdo, kdo ji opět okouzlil, je pravděpodobné, že lásce znovu ráda podlehla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden