Moje šťastná hvězda

Má strach vylézt z domu

Za žádnou cenu nechce onemocnět, a proto tráví většinu času doma. Moderátor KAREL ŠÍP (75) se zatím sice vyhnul obávanému koronaviru, ale nedostatek pohybu a čerstvého vzduchu jeho zdraví také zrovna neprospívá.

Oblíbený moderátor Karel Šíp (75), kterého můžete znát díky pořadu Všechnopárty, si své zdraví chrání jako oko v hlavě. Koneckonců, má jen jedno a nechce ho za žádnou cenu ohrozit. Momentálně se nejvíc bojí koronaviru, protože se nachází v rizikové skupině.

Doufá v lepší časy

Zpočátku byl neustále jen zavřený doma spolu s manželkou Ivou (45), ale přece jen se nemohl schovávat věčně. Měla to být právě jeho žena, která ho čas od času vytáhla alespoň na krátkou procházku kolem domu.

„Dělám každý den hodinové procházky a tak, ale to není žádná zábava. To člověk dělá jen kvůli zdraví. A jinak jsem doma s rodinou a čekám, kdy bude líp,“ přiznal před časem smutně Karel.

Na první pohled ho nepoznali

Na Silvestra měl Šíp vysílat speciální silvestrovský díl svého pořadu Všechnopárty. Zničehonic ale i to najednou zrušil. Mělo to být opět kvůli jeho strachu z koronaviru. Jeho fanoušky to dost zamrzelo, ale na jednu stranu ho chápali.

Když se však přednedávnem Karel po delší době ukázal na televizních obrazovkách, mnozí diváci o něj údajně začali mít obavy. Někteří ho totiž téměř nepoznali. Karel výrazně zhubl, vypadal starší, než ve skutečnosti je, a korunu tomu nasadil jeho oblek, který mu byl z neznámých důvodů minimálně o dvě čísla větší.

Radost mu dělá manželka

Strach a obavy se zřejmě podepsaly nejen na jeho váze, ale nejspíš i na psychice. Už by byl rád, aby se vše vrátilo do normálu a mohl moderovat akce a hrát v divadlech. Nad vodou ho ale drží jeho milovaná manželka Iva, která se snaží ho doma zaměstnávat, jak jen to jde. Karel díky ní přijde alespoň na jiné myšlenky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden