Moje šťastná hvězda

Má Eva Decastelo strach ze svého manžela?

EVA DECASTELO (44) neměla problém mluvit o svém soukromém životě. To se ale v poslední době hodně změnilo. Proč tomu tak je?


Velké oblibě se Eva Decastelo (44) vždy těšila nejen díky tomu, že je krásná a talentovaná. Fanoušci ji mají rádi také proto, že nikdy neměla problém mluvit o svém soukromém životě a většinou se ke všem chovala velmi otevřeně a přátelsky.


V poslední době si ale lidé začali všímat toho, jak se změnila. A podle mnohých za vším stojí brunetčin bývalý partner René Decastelo (49)!


Dostala zákaz?


Není žádným tajemstvím, že vnadná kráska už nějakou dobu tvoří pár s fotografem Tomášem Třeštíkem (44). A ačkoli je evidentní, že je zamilovaná až po uši, o své lásce v médiích mluvit nechce.


„Já se obávám, že pořád o tom vztahu mluvit nebudu,“ řekla během rozhovoru a bylo na ní znát, že jsou jí otázky ohledně Třeštíka nepříjemné. A není se ani čemu divit. Není to totiž tak dávno, co se do sympatického páru veřejně opřel Evin stále ještě manžel.


S fotografem je velmi šťastná. Radost jí ale značně kazí její manžel.

Přitom šlo o celkem nevinnou věc. Jindy klidný scenárista se tehdy rozčiloval, že Třeštík na svých sociálních sítích zveřejnil odvážnou, přesto však velmi decentní fotografii herečky.

Chce je rozeštvat?

V minulosti přitom Decastelo nafotila nespočet takových snímků a její muž je vždy přešel s kamennou tváří. Nabízí se tedy otázka, jestli na svou ženu přece jen trochu nežárlí. Byl to prý sice on, kdo se rozhodl ukončit jejich dlouholeté manželství, zdá se však, že začíná rozpadu vztahu litovat.

Je snad se svou novou láskou, ragbistkou Evou Korniovou Jung (41), nespokojený? V kuloárech se navíc šušká, že život po jeho boku nebyl nikdy žádný med a jeho flegmatická povaha, jak vždy Eva popisovala, byla jen dobře hraným divadélkem. Teď jen, aby se nerozhodl dělat jí a Třeštíkovi ještě další peklo, což by jejich vztah nemusel ustát...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden