Moje sladké tajemství

Má své rodiny už plné zuby?

Herečka Anna Slováčková (23) se svěřila, že jí není příjemné stále řešit skandály svých rodičů Dagmar Patrasové (62) a Felixe Slováčka (75). Už od dětství je jí jejich sláva spíš na obtíž a teď už toho má dost!

Jeden by si myslel, že dětem slavných rodičů nic neschází. O tom, že se jedná o všeobecně rozšířený omyl, ví své Anna Slováčková (23). Podle ní není rozhodně o co stát. Být dítětem slavných rodičů totiž není žádný med.

Mladá herečka uvedla, že měla sice díky úspěchu Dagmar Patrasové (62) a Felixe Slováčka (75) lepší možnosti nežli ostatní, ale je to vždycky něco za něco. Slováčková totiž celý život marně bojuje s naprostou ztrátou soukromí a jen těžko se s nechtěnou popularitou vyrovnávala.

Showbyznysem hýbe i vztah jejího otce s mladou Lucií.

Když byla ještě malá a byla s mámou nakupovat, rozkřičela se na novináře, aby je nechali chvíli na pokoji, že si chce jen vyzkoušet oblečení. Nechce pykat za její chyby Ovšem čím byla Anna starší, tím to pro ni bylo horší.

Zejména pak ve chvíli, kdy její rodiče ztropili nějakou pikantní scénu, na níž si bulvár smlsnul. Po nedávné autonehodě, kterou způsobila Patrasová pod vlivem alkoholu, ale nad ní dcera zlomila zřejmě hůl.

Zpěvačka tehdy uvedla, že šlo o zbytkový alkohol z předešlého dne, kdy s Aničkou popíjela. Dcera ji ale nepodržela a všechno popřela. „Dobře, je to moje máma, ale každý jsme úplně jiný člověk. To neznamená, že chyby, které dělají rodiče, budeme dělat my,“ bránila se Slováčková s tím, že všechny tyhle věci, které ji negativně spojují s její rodinou jí ubližují.

A to nejen psychicky, ale také profesně.

Odmítá se o nich bavit

Je přirozené, že nyní, když Slováčková úspěšně odstartovala pěveckou a hereckou kariéru, se snaží vybudovat si své vlastní dobré jméno. Skandály, které se točí kolem její rodiny jí ale nepomáhají, naopak.

Snad i proto se rozhodla přestat se o nich bavit. Už toho podle ní bylo dost. Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 by se ráda soustředila na svůj vlastní život, což jí dosud nebylo moc umožněno. Zdá se, že Dádina nehoda rozhýbala stojaté vody vztahů v rodině Felixe Slováčka a začnou se nyní dít věci.

Anička září jako sestřička i v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2

Donedávna totiž alespoň tak nějak drželi všichni při sobě, zpěvačku ale nakonec potopil i její muž. Nevšímá si hádek Slováčková se závěrem také svěřila, že po letech, kdy žila s rodiči a byla svědkem jejich mnoha hádek a sporů, se konečně naučila přestat to řešit.

Blondýnka se dokonce s rodiči přestala radit i ohledně své kariéry. Na otázku, jaké mají teď doma vztahy, odpověděla překvapivě. „Já o aktuální rodinné situaci nic nevím. Nestarám se o to!“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden