Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: Počítá každou korunu?

Tmavovlasá herečka Mahulena Bočanová (49) vychovává svou dceru Márinku (14) sama. A sama je i na splácení velikého domu v obci Buštěhrad nedaleko Prahy.

Přesto se celá léta snažila vždy si udělat v létě prázdniny a se svou holčičkou odletět na zájezd k moři. Ale, jak se říká, doba je zlá, a tak atraktivní tmavovláska pravděpodobně nepojede nikam. Důvodem není nic jiného než hypotéka.

Ta se sama nezaplatí. A Mahulena Bočanová je jednou z hvězd rodinného seriálu Mazalové, jehož další série se začne natáčet právě v létě. Herečka původně doufala, že točit se bude až v září, ale to se bohužel zmýlila.

Smutně podotkla, že opravdu není v pozici, aby si mohla vynutit změnu pracovního rozvrhu. Leda bych se chtěla dočkat tíživých finančních problémů či dokonce dluhových pastí. Místo zasněného pozorování západu slunce nad šumícím mořem se bude Mahulena věnovat natáčení seriálu o hradě plném strašidel, které válčí se zbohatlickou rodinou Mazalů.

Utěšuje se tím, že snad pojede aspoň na několik dní na chalupu na Slapech. Narozdíl od některých kolegyň nemá bohatého manžela, a tak se musí uskromnit..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden