Moje šťastná hvězda

Manžel je bez ní ztracený

Odchod jeho milované manželky Hany Zagorové (†75) je pro operního pěvce Štefana Margitu (66) velmi náročný. Sám ale ví, že se na to připravit nemohl.


Prozradil, že zpěvačka zesnula v Ústavu hematologie a krevní transfuze, kam léta docházela kvůli vzácnému onemocnění krvetvorby. Právě to bylo jedním z důvodů, proč neměla nikdy vlastní děti.


Pořád byl u ní


V posledních dnech jí měnili krev a dostávala silná antibiotika. Tehdy byl Margita přesvědčen, že se mu jeho láska vrátí domů. K tomu už však nedošlo. Ačkoli ji v nemocnici navštěvoval několikrát denně a ke konci už s ní byl takřka nepřetržitě, v pátek 26. srpna v 11 hodin dopoledne vydechla zpěvačka naposledy.


Právě v ten moment zachvátil Margitu strach, beznaděj a obrovský smutek. Návrat do prázdného bytu si bude pamatovat už navždy. Pěvce drží nad vodou fanoušci, kteří na jeho ženu s láskou vzpomínají a vyjadřují jí obdiv za její celoživotní práci.


Poslední rozloučení


Poslední rozloučení s legendou české pop music proběhlo v kostele sv. Tomáše na Malé Straně, následující den pak tematicky v divadle Kalich, kde Hanka hrála a kde bude premiéra muzikálu Biograf láska.


Největší oporou je prý nyní Štefanovi hlavně moderátorka Lucie Borhyová (44), se kterou jej pojí dlouholeté přátelství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden