Můj kousek štěstí

Manžel je pro Danielu Brzobohatou zklamáním?

Má jen jediné přání.

Malovala si nádhernou budoucnost, jenomže ta vidina ztrácí pevné obrysy. Říká se, že Daniela Brzobohatá (45) po boku manžela není tak šťastná, jak by se mohlo zdát.

Moderátorka touží po rodině, tedy po kompletní, včetně miminka. „Život bez lásky si neumím představit. A vlastně i bez dětí. Hrozně bych chtěla mít ve svém životě dítě,“ svěřila se před časem a zdálo se, že je na nejlepší cestě si svůj velký sen splnit.

Ztrápená?

Loni v září se provdala za muzikanta Ondřeje Brzobohatého (41), koupili si luxusní byt, moderátorka omezila pracovní povinnosti a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy ohlásí radostnou novinku. Jenže to se zatím nestalo a brunetka se podle mnohých trápí.

O Brzobohatém nedávno řekla, že umí být tak trochu hysterický.

Působí unaveně, pohuble. „My jsme si řekli, že spolu jenom budeme, ale hlavně žádné děti. Ať to doma nekřičí, nesmrdí a tak. Jsme mladí, chceme cestovat,“ prohlásil nedávno Ondřej. Zdálo se, že šlo z jeho strany o velkou nadsázku, jenže, co když ne?!

Všechno si rozmyslel?

Oba tak čelí soudům, že hudebník zklame i svou třetí manželku. Dvě svatby už v jeho případě skončily rozvodem, nejprve s producentkou Johanou Indrákovou (44), poté s bývalou Miss World Taťánou Kuchařovou (36).

Čili do třetice? Možná si to prostě s dítětem rozmyslel. I kdyby se nedařilo přirozenou ani „vědeckou“ cestou, pár by pořád mohl uvažovat o adopci. Jenže ani v tomto ohledu se podle všeho nic neděje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden