Můj čas na kafíčko

Manžel jí motá hlavu! Odkopla ho milenka?

Je to sotva pár dnů, co si Dominika Gottová (48) postěžovala médiím, že je stále sama, bez práce a bez peněz, protože její manžel Timo Tolkki (56) si užívá života v Mexiku.

Podle bulvárních plátků to skoro vypadalo, jako by čekala, že se jí česká veřejnost složí na letenku do vlasti, kde chtěla strávit Vánoce se svou maminkou Antonií Zacpalovou (87). Teď ale přišel nečekaný zvrat. Timo se na svátky vrátil do Finska.

Z jakého důvodu, to sice není jasné, každopádně Gottová se tím nezapomněla pochlubit na sociálních sítích, a to rovnou fotkami z restaurace, kde si dopřávala luxusní dobroty.

Timo Tolkki (56).

Už začíná být únavná

Timo odletěl za oceán již v květnu a dlouho to vypadalo, že vracet se jen tak nehodlá. Bujarý život horkokrevných Mexičanek mu doslova učaroval. Vydělával si svojí kytarou a zpěvem a o milenky nouzi neměl. Gottová mezitím trpělivě čekala ve Finsku, kde se marně pokoušela najít práci.

Zato prý ale měla úspěšně dokončit odvykací kúru, kterou již předtím několikrát neúspěšně začala. Alkohol a prášky se podepsaly nejen na její vizáži, ale hlavně na její psychice. Její výlevy médiím jsou toho důkazem.

Fakt je ten, že pro lidi už začíná být únavná. Aspoň podle komentářů, které se píší pod články. Většina ji má za příživnici, která parazituje na svém slavném příjmení a dělá rodině Gottových jenom ostudu.

Co má za lubem on?

Jestli se po návratu manžela její stav zlepší a začne se konečně chovat jako zodpovědný člověk, který se o sebe dokáže postarat i bez pomoci druhých, to je otázka. Další neznámá tkví v tom, co má vlastně Tolkki v plánu.

Je o něm známo, že dokáže ze dne na den sbalit kufry a zmizet. Jestli se vrátil opravdu kvůli Gottové, nebo ho jen život za oceánem přestal bavit, protože mu Covid zrušil hraní a milenka mu dala košem, o tom se dá jenom spekulovat. Na rodinnou idylku to ale nevypadá.

Hrozí jí zase pád?

Problém pro Gottovou nastane, když zůstane znovu sama. O většinu přátel se připravila, a je tak možné, že při své labilitě krizi neustojí a rádoby berličkou se jí stane zase alkohol. Nepřejeme jí nic zlého, ale s jejím stylem života nejsou vyhlídky na úspěch zrovna růžové.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden