Moje šťastná hvězda

Pravda o zrušené svatbě

Touhle dobou měl být herec Martin Zounar (54), kterého si diváci velmi oblíbili jako doktora Boba  Švarce v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, dávno ženatým mužem.


Jenže z plánů na veselku s pohlednou snoubenkou, psycholožkou Kateřinou Kantovou (41), už několikrát sešlo.


Čekají na přátele


Jeden čas dokonce herec o důvodech odložení svatby mlžil a nechtěl se k ničemu vyjadřovat, až vzniklo podezření, že za tím stojí velká partnerská krize a že na svatbu možná nikdy ani nedojde. Nejspíš i proto se rozhodl Zounar vnést do všeho světlo a jednou provždy ukončit spekulace.


Jak od začátku tvrdil, důvodem pro odsunutí uzavření manželství je současná pandemická situace. A to hned z několika pohledů. Nejenže je omezená kapacita lidí, kteří by se události mohli zúčastnit, ale hlavně jde o to, že jedni z nejdůležitějších hostů jejich velkého dne jsou ze zahraničí a možnost cestovat je v současnosti bohužel poměrně komplikovaná.


„K oltáři povede Kačku její spolužák, který žije ve Švýcarsku. A za svědkyni jí půjde nejlepší kamarádka, která je zase v Americe,“ prozradil herec, proč si s partnerkou stále ještě neřekli své ano.


Nicméně oba stále doufají, že den, na nějž tak dlouho čekají se blíží a že letošní rok bude tím, který budou mít už navždy vyrytý na svých snubních prstenech. Nezbývá nic jiného než jen držet palce, aby jim to už konečně vyšlo a vše si dosyta užili.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden