Můj čas na kafíčko

Manžel Rybové nevyznává lásku?

Prachař před lety o Rybovou bojoval jako rytíř. Teď se ale chová, jako kdyby o ni nestál.

Nestárnoucí herečka ze seriálu Ulice Linda Rybová (48) už mnoho let tvoří pár s hercem ze seriálu Specialisté Davidem Prachařem (65).


Za všechny společné roky se ale tak moc nespekulovalo o krizi jako v posledních měsících. Z jejich blízkého okolí unikají informace, že se o Lindu manžel přestal zajímat. Prý ji má jistou, a už se nemusí snažit. Rybovou to má prý hodně trápit a několikrát se měla svěřit kolegům na natáčení, že se necítí být milovaná.


David Prachař (65).

Těžko říct, jestli to je snůška lží, či realita. Pravda ale je, že jsme je bok po boku ve společnosti už neviděli opravdu dlouho. Prachař přitom nemá problém opustit teplo domova, rád chodí do různých zábavných pořadů a jako pečený vařený je na stadionu pražské Slavie.

Momentálně prý Rybová o rozchodu neuvažuje, ale pokud se současná situace v dohledné době nezmění, klidně se to stát může. Pořád je to žena, která má mužům co nabídnout a zaslouží si, aby jí někdo říkal, jak moc je krásná a jedinečná. A pokud to nedokáže Prachař, jistě se najde někdo jiný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden