Můj kousek štěstí

Manžel si žehlí průšvih?

Buď se na sebe mohou opět začít těšit, nebo si polezou víc na nervy… Co si Nvota vybere?

Potřebovala by pauzu, manžel jí ale asi klid nedopřeje. Je možné, že se mezi nimi stalo něco tak zásadního, že ji nechce nikam pustit? Má snad strach, že se mu bude revanšovat za jeho vlastní poklesek?

Za pár týdnů dle svých slov chtěla vyrazit někam, kde si užije chvíli klidu, dá si pauzu. Po StarDance vyčerpané Tereze Kostkové (47) to ale možná nebude dopřáno. Její manžel Jakub Nvota (46) se podle všeho hodlá přidat.

Což ale v minulosti nebylo zvykem, i kvůli rodině totiž herečka ze seriálu Jedna rodina na hodně dlouho svého koníčka, cestování, opustila a vůni dálek nasávala maximálně tak nad glóbusem. Přitom svého času absolvovala třeba i slavnou pouť do Santiaga de Compostella a ušla 112 kilometrů.

Co se tedy děje, že jí teď partner nedopřeje chvíli o samotě? Už nějaký ten pátek se hovoří o problémech v jejich manželství, on si prý měl znovu najít cestu ke své ex, muzikantce Ľubice Čekovské (48).

Měli to vyřešit, ale je možné, že se románek opakoval, a pokud na to Kostková znovu přišla, nikdo by se nedivil drsné krizi. Třeba si chtěla někde daleko od všech trápení utřídit myšlenky a rozhodnout se, co dál, po jaké cestě se vydat.

Určitě by se jí totiž na mysl vkradly vzpomínky na prvního manžela, také režiséra Pe­tra Kracika (65), kterého přebrala herečce Veronice Gajerové (60). Vyhlášeného sukničkáře však nenapravila, měl ji opakovaně podvádět.

Jestli teď musí znovu po letech prožívat stejnou bolest a řešit otázky, jestli chyba není v ní, samota by mohla být ideální řešení. Přemýšlela by v klidu, bez jakýchkoli rušivých vlivů. Nvota by jí to měl dopřát.

Jinak by totiž mohl působit jako „stíhačka“, která své drahé polovičce nedokáže dopřát nutnou svobodu. Navíc, pokud se herečka vrátí svěží a s vědomím, jak moc ho miluje, bude to přece výhra i pro něj.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden