Můj čas na kafíčko

Uloví herečka dalšího bohatého chlapa?

Herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Kateřina Brožová (56) postupem let nic neztrácí ze svých půvabů a stále je snem mnoha mužů.

Momentálně je ale oficiálně už několik let nezadaná, což je zvláštní. Sama totiž říká, že lásku nejen sama potřebuje, ale ráda ji i rozdává. V posledních týdnech tak prý často chodí do společnosti a snaží se s muži navázat kontakt.

Jaromír Soukup (54).

Má jednoduchý vkus – chce boháče

Není žádným tajemstvím, že má Brožová celkem jasně vyhraněný vkus: přitahují ji úspěšní a vlivní muži, kteří nemají hluboko do kapsy. Herečka se ráda obklopuje luxusem, což se sice nedávno snažila vyvrátit fotkou na rybách ve vytahaném oblečení a bez šminek, ale jen těžko se tomu věří.

Historie jejích partnerů mluví jasně. Naposledy se před dvěma lety říkalo, že tvoří pár s knížetem Jiřím Janem Lobkowiczem (68). „Někdo v mém životě byl, ale už není. Momentálně jsem single, ale doufám, že ne na dlouho,“ naznačila a podpořila spekulace, že spolu něco měli.

Nevystála jeho ego?

Jejím mediálně nejznámějším partnerem byl ale bezpochyby mediální magnát Jaromír Soukup (54), se kterým strávila několik let. Nakonec se ale v roce 2018 z blíže nespecifikovaných důvodů rozešli. Tehdy se ale šuškalo, že za to mohla Soukupova povaha.

Kontroverzní byl také hereččin vtah se slovenským milionářem Peterem Kovarčíkem (†61). Později o ní totiž prohlásil, že byla jeho nejdražším eskortem v životě. V roce 2006 chodila Brožová s dalším slovenským boháčem, a sice s Borisem Kollárem (58), vztah ale vydržel pouhý rok a půl.

Manželství nevyšlo

Od roku 1997 do roku 2004 pak byla manželkou úspěšného podnikatele Zdeňka Tomana (63), se kterým dokonce přivedla na svět dceru Kateřinu (23). Manželství poté mělo ztroskotat údajně kvůli podnikatelově žárlivosti.

Nechme se tak překvapit, kdo bude dalším partnerem šmrncovní blondýny. Moc by nás ale překvapilo, kdyby to byl třeba pracovník čerpací stanice nebo řidič autobusu. Pravděpodobnější je nějaký další pohádkově bohatý vlivný podnikatel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden