Moje šťastná hvězda

Manžela sbalila jako prostitutka!

S manželem jsou spolu už pěknou řádku let. Až nyní ale VERONIKA KHEK KUBAŘOVÁ (35) prozradila, jak se dali s manželem PAVLEM (43) vlastně dohromady. Kdo by ale čekal romantiku jako z pohádky, hodně by se pletl!


Herečka Veronika Khek Kubařová (35) je takové roztomilé sluníčko českého showbyznysu. Nikdo ji nenazve jinak než jako Verunku a neřekne o ní křivé slovo.


Tato sympatická herečka, známá především z pohádky Tajemství staré bambitky 2 či jako vítězka populární taneční soutěže StarDance, ale nyní svou pověst éterické víly vyvrátila!


Naháněl jí pořádný strach


Až teď totiž přiznala, jak sbalila svého manžela, divadelního režiséra Pavla Kheka (43). O žádné motýly v břiše ale tehdy nešlo, spíš naopak, herečka se ho totiž pořádně bála! „On umí být při práci někdy pěkně divokej.


Chodí bos, skáče po jevišti. To máte pocit, že není tak úplně normální člověk, když se takhle chová,“ práskla na svého muže. To ale není všechno. Nejen strach totiž předcházel jejich svatbě!


Když na to přijde, dokáže to pořádně roztočit.

Striptýz na jevišti

Kubařová začínala svou hvězdnou kariéru na prknech Městského divadla v Mladé Boleslavi a tam Pavla poznala. Zalíbení jeden v druhém ale našli až při zkoušení hry, kde hrála prostitutku a všechny její výstupy spočívaly v nějakém striptýzu. A zřejmě se bylo na co dívat!

Dokonce je možné, že už tehdy na ni měl režisér zálusk jako na svou životní partnerku. S odstupem času si Veronika myslí, že na tom skutečně něco pravdy bylo. Jenže v té době byli oba zadaní někde jinde. Khek si ale nakonec prosadil svou a dvojice se vzala v červenci roku 2015.

Opustila kvůli němu jiného režiséra

Před Khekem žila představitelka princezen s režisérem Karlem Janákem (51), který mladé krásce propadl během natáčení filmu Rafťáci.

Ten kvůli ní sice opustil manželku a dvě děti, po sedmi letech byl ale lásky konec, Veronika se totiž zakoukala právě do svého budoucího muže. Janák se zase před pěti lety oženil s divadelní principálkou Romanou Goščíkovou (39).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden