Můj kousek štěstí

Manžela si musí Ljuba Krbová ohlídat

Útěk z Ulice?

Za uplynulých osmnáct let se v podstatě stala inventářem nekonečného seriálu Ulice. Dějová linka oblíbené postavy, Aničky, v podání Ljuby Krbové (64) však údajně ustupuje do pozadí. Diváci se ptají, proč?

Oficiální verze je, že se chce herečka věnovat i jiným projektům. Za jejím útěkem z lukrativního seriálu je však podle některých zdrojů i něco jiného. Manžel Ondřej Neff (77) se údajně poohlíží i po jiných ženách.

Příklady táhnou

Zní to skoro neuvěřitelně, že by spisovatel ještě nyní proháněl sukně. Někdo by si mohl říct, že v jeho věku už je to nesmysl. Jenže když se chlap o sebe stará a je ve formě, zvládne i před osmdesátkou spoustu věcí.

V minulosti se herečka rozváděla už dvakrát. Dokáže tentokrát manželaudržet?

Koneckonců, pro příklad bychom nemuseli chodit nikam daleko. Stačí se podívat na Felixe Slováčka (80), který bývá velmi často vídán v obležení mladých slečen a neustále se spekuluje o jeho možných avantýrách. I Neff má nepochybně stále kouzlo osobnosti, jemuž některé ženy jistě neodolají.

Neshodnou se?

Povídá se, že spisovatel možná své drahé polovičce dělá naschvály jen proto, aby si připoutal její pozornost. Herečka o sobě říká, že je „temperamentní zlobítko“. Ráda cestuje po světě, kde se věnuje fotografování.

Přitom spisovatel by si údajně přál, aby víc času trávila s ním, dlouhé cesty už ho ale zřejmě zmáhají. Pro herečku by to ale znamenalo, že by musela slevit ze svých koníčků a snů. A do toho se jí možná nechce.

Z prvního manželství má dceru Annu Marii. Rodina pro herečku bývala na prvním místě.

Také se říká, že nemá problém kamarádit se s muži. Všeobecně se tvrdí, že ve vší počestnosti. Ale vyprávějte to manželovi, který by měl raději manželku vedle sebe.

Buď jak buď, partneři se zřejmě nedokážou shodnout na prioritách ani blízké budoucnosti. Manželé jsou čtrnáct let, a je tedy klidně možné, že se jejich vztah za tu dobu změnil. Od podzimu života může chtít každý něco jiného.

Může ji podvádět?

O Krbové i její kolegové hovoří jako o akční ženě, která se nemůže uvázat na jednom místě. Otázka je, co se stane, pokud to po ní Neff bude vyžadovat. A co když nebude po jeho, může se pak stýkat s jinými ženami?

O spisovateli se hovoří jako o velkém paličákovi, který si jde za svým. Nedivili bychom se, kdyby si ho chtěla žena ohlídat i za cenu toho, že částečně zmizí z Ulice.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden