Moje šťastná hvězda

Zamilovala se Denisa Nesvačilová do známého fešáka?

S jedním zadaným mužem to Nesvačilové nevyšlo. Zdá se ale, že ji to neodradilo a zakoukala se do dalšího.

Boj o PETRA KOLEČKA (39) prohrála. DENISA NESVAČILOVÁ (31) ale stále věří, že ji ta pravá láska teprve čeká. Momentálně se jí prý hodně zamlouvá VLADIMÍR POLÍVKA (33)!


Hvězda seriálu Dobré zprávy Denisa Nesvačilová (31) je prý zamilovaná do pohledného kolegy Vladimíra Polívky (33).  Problém však je, že je vyhlášený krasavec zadaný. Zrzavá herečka se umí bezhlavě zamilovat.


Každý má ještě v živé paměti, když začala randit se scenáristou Petrem Kolečkem (39). Momentálně se šušká, že se zakoukala znovu do nezadaného. Pokusí se ho přebrat jeho partnerce Magdě?


Polepšila by si


To, že to s Kolečkem nevyšlo, ji nemusí mrzet. Polívka by byl daleko větší výhra. Je ze známé rodiny, což by jí mohlo po profesní stránce otevřít hodně dveří. Říká se, že přesně o to jí šlo i se scenáristou. Měla věřit, že ji dostane do seriálů, na kterých pracuje.


A co si budeme povídat, Nesvačilová má pro vlivné muže slabost. Před lety randila například s Vilémem Postráneckým (36), synem známého herce Václava Postráneckého (†75). Chodila i s režisérem Danem Pánkem (35), který ji obsadil do thrilleru Taxi 121...


S Vladímírem Polívkou.

V očích veřejnosti je momentálně po Kolečkově zradě za chudinku, které bylo ublíženo. Slušná výchozí pozice. Nedávno navíc nafotila žhavé fotky do pánského časopisu a všem ukázala, co může potenciálním partnerům nabídnout. A Polívka byl prý doslova unesen!

Byl by ale  syn legendárního Bolka Polívky (73) schopný opustit kvůli sexy krásce svou lásku Magdu, sympatickou provozní jedné pražské restaurace? Poprvé se spolu oficiálně ukázali loni na předávání Českých lvů.

„Zdědil“ ji po fotbalistovi Martinovi Feninovi (36). Ještě nedávno to mezi nimi vypadalo vážně a údajně plánovali i rodinu. Jenže v poslední dnech se hovoří o tom, že si pár prochází krizí. Možná je to dokonce kvůli Nesvačilové.

Mohla už „vystrčit drápky“ a pokusit se Polívku získat pro sebe. Nebo se herec najednou zalekl toho, že by se měl jejich vztah posunout na jinou úroveň? Ostatně už kdysi, když se zasnoubil s herečkou a zpěvačkou Karolínou Krézlovou (36), najednou ze vztahu vycouval.

S partnerkou Magdou.

Další milostný trojúhelník?

Může se tak klidně stát, že Nesvačilová skočí do dalšího milostného trojúhelníku, což by ale jistě nechtěla, protože moc dobře ví, jaké peklo to je. Zdá se však, že se Magda Polívky jen tak nebude chtít vzdát, čemuž se nikdo moc nediví.

Charismatický herec je totiž podle mnohých pravý gentleman a moc dobře ví, jak udělat své partnerky šťastnými. Nezbývá asi nic jiného než si počkat na to, jak to všechno dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden