Můj kousek štěstí

Manželovi dovolila milenky?

Svého času neodolatelný sexsymbol teď podle všeho musí za udržení vztahu tvrdě bojovat!

Je potřetí vdaná a současného manžela, podnikatele Pavla Satorie (73), si chce udržet za každou cenu. Třeba i tím, že mu nějaké ty úlety tolerovala.

Jana Švandová (75) totiž přiznala velmi zajímavý recept na spokojené manželství: „Nesnažím se ho předělat, nepátrám a zbytečně neotravuju.“ Jako by tím herečka ze seriálu ZOO či Osada připouštěla, že je ochotna nad vším zavřít oči, jen aby nezůstala sama.

Povídá se, že byznysmen opravdu byl a možná i stále je tak trochu sukničkář a herečka si prý vytrpí své. Podle těchto zvěstí bychom se nedivili, kdyby mu tolerovala i milenky jen proto, aby se nemusela znovu rozvádět.

Pravdu asi znají jen oni dva, a pokud jim to vyhovuje nastavené právě takto, budiž jim to přáno. Švandová totiž vypadá spokojeně. Alespoň na veřejnosti se tak tváří, což je ale podle některých informací jen maska. Jenže nikdo se asi nemůže divit, že ať je to jakkoli, tak chce, aby Satorie, kterého si vzala v roce 1998, byl jejím posledním manželem.

Protože jak s plastickým chirurgem Hubertem Topinkou, tak i filmovým producentem Oldřichem Machem (79) si užila své. Hovoří se o „Itálii“, kde létaly i talíře nebo o paralelním vztahu. Další odhalení už by tak mohla být nad její síly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden