Moje šťastná hvězda

Ondřeji, chci dítě. A to hned!

Daniela Písařovicová se dlouhodobě netají tím, že chce rodinu. Splní jí Brzobohatý její přání?

ONDŘEJ GREGOR BRZOBOHATÝ (40) má za sebou rušné období. Jeho partnerka DANIELA PÍSAŘOVICOVÁ (44) ho ale ve všem podpořila. Přesto se ale může stát, že se nakonec rozejdou!


Nedávné zasnoubení sice moderátorce Daniele Písařovicové (44) udělalo velkou radost, nicméně její hlavní přání je úplně jiné. Prakticky od začátku jejího vztahu s Ondřejem Gregorem Brzobohatým (40) nemluví o ničem jiném než o založení rodiny. Dítě si moc přeje, ale to, že by byla těhotná, stále neoznámila. A rozhodně tak ani nevypadá. Brání se snad založení rodiny její patner?


Idylka ve Varech


Slavný pár si nenechal ujít filmový festival v Karlových Varech. Ondřej Gregor Brzobohatý  dorazil s pečlivě upravenými a nalakovanými nehty, Daniela Písařovicová byla pod sakem nahá. Díky tomu jsme tak měli skvělou možnost posoudit, zda se jí pomalu dělá těhotenské bříško. Zatím to na to nevypadá. „Hrozně bych chtěla mít ve svém životě dítě,“ prozradila již před více než rokem.


Pikantní informace


V jejich vztahu se ale poslední dobou řeší nejspíš vše, jen ne společné dítě. Na hudebníka totiž nedávno vyplavaly pikantní informace o tom, že se rád převléká za ženy. A rovněž se stále spekuluje o tom, jaká je jeho sexuální orientace. Brzobohatý se díky tomu samozřejmě necítí dobře a dělá vše pro to, aby pomluvy vyvrátil.


„Nejsem impotentní homosexuál,“ prohlásil v jednom z rozhovorů. Podobně pikantní informace se médiích objevily díky uniklému dokumentu v rámcí církevní žaloby, kterou se jeho exmanželka Taťána Kuchařová (35) domáhá rozvodu. I když ale Daniela Písařovicová ví, že to má její partner složité, a snaží se mu být oporou, samozřejmě brzy příjde období, kdy na něj začne s dítětem tlačit.


Dobře si totiž uvědomuje, že jí bude v prosinci pětačtyřicet let a díky tomu se rok od roku snižuje šance na bezproblémové otěhotnění. Tím spíš, pokud třeba touží po tom. mít i více než jen jedno dítě. A pokud Brzobohatý bude váhat, pak se klidně může stát, že místo svatby dojde nakonec na rozvod.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden