Moje sladké tajemství

Manželská krize kvůli kámošovi

Tráví Mareš víc času s Hezuckým než s ní?

Už to bude pět let, co si moderátor Leoš Mareš (46) vzal za manželku módní novinářku a stylistku Moniku Koblížkovou (47). Vedle toho má ale ještě jeden velmi vážný „vztah“ – udržuje dlouholeté přátelství s moderátorem a komikem Patrikem Hezuckým (53).

A podle informací ze zákulisí showbyznysu teď do sebe začínají tyto dva vztahy nebezpečně narážet. Leoš a Patrik tvoří již pětadvacet let populární a nerozlučnou dvojku v rádiu a Hezucký nedávno připustil, že je to také trochu jako manželství.

Přiznal i to, že jeho vztah s Leošem prošel několika vážnými krizemi, ale že všechny nakonec ustáli. Že spolu tráví víc času než doma se svými rodinami, bere jaksi za samozřejmost.

To se prý ale čím dál tím méně zamlouvá Monice, která chce, aby byl Leoš víc času s ní a jejich maličkou dcerou Alex, která se narodila terprve před deseti měsíci. Ovšem zřejmě nepochodí. Leoš je bohatý muž a svůj majetek má hlavně díky svému osobně-pracovnímu vztahu s Hezuckým.

Právě jejich moderátorské aktivity jsou totiž tím, co plní rodinnou pokladnu Marešových, a Monika to jen těžko změní. Uvidíme tedy, jak souboj „kdo s koho“ nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden