Můj čas na kafíčko

Manželství Eddiemu Murphymu nezachránilo ani pět dětí!

Můj čas na kafíčko

Prohlašovali, že se k sobě báječně hodí. Vydrželo jim to třináct let.

Herec a komik Eddie Murphy (59) býval hollywoodskou hvězdou první velikosti. Se svojí první ženou Nicole Mitchell (52) měl pět dětí. Ani takový počet potomků ale nedokázal manželství udržet pohromadě!

Eddie Murphy dovedl bavit lidi už od mládí. Už v době dospívání vystupoval v barech a vydělal si tak peníze na studium. Poté, co se prosadil v americké televizi, přišly i nabídky filmařů.

V roce 1984 natočil komedii Policajt z Beverly Hills a stal se rázem mezinárodní hvězdou. Vydělával hodně peněz a střídal partnerky. S jednou z nich měl dokonce dítě ještě předtím, než se oženil.

Svatbu spojili s charitou!

Nicole Mitchell Murphy byla modelkou už od svých třinácti let. V roce 1988 se poprvé potkala s Eddiem na jedné společenské akci. Padli si do oka, později spolu nějaký čas a v roce 1993 se vzali. V té době už byli otcem a matkou dvou dětí. Svatba proběhla ve velkém tanečním sále hotelu Plaza v New Yorku.

Nicole na sobě měla šaty z bílého hedvábí a saténu, ozdobené francouzskými krajkami. Na svatbu pozvali

Zbývá vám 69% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden