Můj kousek štěstí

Manželství Šplechtové a Hrušínského zničí jeho třetí nevěra!

Principál divadla podléhá mnohým svodům, jako manžel má rizikové povolání, proč se nedali pojistit?

Minimálně jednou už jí byl nevěrný, odpustila mu a ustáli to. Jenže je to tu údajně zase. Některé zákulisní zdroje naznačují, že by další krize mohla znamenat konec hvězdného páru.

Má milenku! Tato informace se v posledních dnech šířila zákulisím českého showbyznysu jako lesní požár. Jan Hrušínský si podle některých lidí našel mladší ženu a jeho manželce, herečce ze seriálu Ulice, zase zbyly jen oči pro pláč. Otázkou však je, zda se tomu dá věřit, nebo jde jen o drby, které šíří lidé, co Miluši Šplechtové závidí.

Zamiloval se a chtěl rozvod

Jenže principál Divadla Na Jezerce rozhodně není čistý jako lilie, táhne se s ním velký prohřešek z minulosti. V tomto kontextu by tedy klidně mohlo být na povídačkách něco pravdy.

Před lety přiznal, že se zamiloval do produkční Michaely Blahutové (50), se kterou plánoval budoucnost. Dokonce se láskou nijak netajili a promenovali se ruku v ruce na veřejnosti.

„S manželkou jsme se shodli na rozvodu,“ hlásil do světa. Nějakým zázrakem se to ale nestalo, se Šplechtovou rozbité manželství slepili a chvíli se zdálo, že je vše zalité sluncem. Jenže pak se na scéně objevila další produkční, tentokrát z jeho divadla.

A s Eliškou Zemánkovou (39) se podle všeho scénář nevěry v mnoha ohledech opakoval. Výsledek? Totožný! Šplechtová přivřela oči a další manželovu avantýru odpustila.

Došla jí trpělivost?

Tentokrát je ale prý situace dramaticky odlišná. Je možné, že si Šplechtová řekla: Třikrát a dost! Nikdo by se jí nemohl divit. Tím spíš, že kolují zvěsti, že údajná současná milenka má být zhruba ve věku jejich dcery Barbory (32).

Pár má ještě jednu dceru, také herečku z Ulice Kristýnu (39). Faktem je, že Hrušínský a jeho stále pohledná manželka jsou spolu téměř čtyřicet let a po takové době se může mezi partnery stát cokoli.

Hodně lidí se shoduje, že Šplechtová musí mít svatozář, když to s Hrušínským dodnes vydržela. „Nechtěla jsem zahodit společné roky, vždyť jsme spolu něco vybudovali,“ řekla před nějakou dobou.

Další rozvod na spadnutí?

Brzy se asi dozvíme, jestli toto její předsevzetí stále platí. Jestli se však potvrdí, že jí byl manžel opravdu znovu nevěrný, bude to pro ni samozřejmě velká rána. Už proto, že v minulosti jí nevyšlo jedno manželství, s architektem Nikolou Stojanovem se rozvedla po dvou letech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden