Moje sladké tajemství

Proč Vilma Cibulková tak úzkostlivě tají svého partnera?

Moje sladké tajemství

Povídá se, že je ženatý a nehodlá se rozvést! Čeká Cibulkovou další hořké zklamání?

S muži to Vilma Cibulková (60) neměla zrovna snadné. Už delší dobu je ale zamilovaná až po uši a nutno podotknout, že jí láska opravdu svědčí. Je však zvláštní, že nového partnera ještě nikomu nepředstavila, což u ní nebývá zvykem. Je snad její přítel ženatý?

Loni oslavila šedesátku, přesto vypadá pořád skvěle. Vilma Cibulková (60) ze seriálu Policie Hvar říká, že za to může hlavně zamilovanost. V partnerském vztahu už je prý téměř pět let, jméno přítele ale stále úspěšně tají. Fanoušci se ale neustále ptají, proč se jím nepochlubí.

Vždyť s tím nikdy neměla sebemenší problém. Pravda je, že přílišná publicita jejím vztahům neprospívala, a tak se možná zařekla, že teď na to půjde jinak. Nebo jen nechce, aby

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden