Můj kousek štěstí

Manželství v krizi?

Letos se vrátila do seriálu Specialisté, odkud před třemi lety zmizela.

Když blondýnka ze seriálu Specialisté před lety randila s hercem Martinem Písaříkem (44), jejich vztah byl jako na houpačce.

Zuzana Kajnarová (41)  se ho prý několikrát snažila slepit, dokonce se kvůli tomu měla na čas i stáhnout z veřejného života, aby záchraně vztahu dala veškerou energii. Nepomohlo to! A povídá se, že se teď historie částečně opakuje.

V roce 2010 se provdala za muzikanta a herce Romana Říčaře (47) a vypadalo to, že jsou si souzeni. V poslední době se ale spekuluje, že prožívají těžké chvíle. Objevily se dokonce dohady, zda do vztahu nezasáhla nevěra.

S manželem hrají v divadle i podnikají, vedou penzion. Bylo společného času moc?

Hovoří se o tom, že si pohledná blondýnka až příliš rozuměla s mladým kolegou Markem Lamborou (28). Objevili se spolu v seriálu Specialisté. Někdo dokonce tvrdí, že si Říčař našel „bokovku“ dříve než jeho žena.

Takže by se jí vlastně nikdo nemohl příliš divit, kdyby mu oplácela stejnou mincí. Je tak možné, že Kajnarová na čas opět „zmizí ze scény“, aby se věnovala slepování vztahu.

Manželství dlouho působilo spokojeně, snad na záchranu není pozdě. Pokud si případné úlety dovedou odpustit, mají šanci. Otázka je, zda už není pozdě...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden