Můj kousek štěstí

Svatbu pro stvrzení své lásky nikdy nepotřebovali

Můj kousek štěstí

Myslela si, že zůstane na ocet, a když se rozvedla, nevěřila, že by se mohla ještě někdy zamilovat. Pak jí však do života vstoupila spřízněná duše.

Byl stydlivý a zprvu jí lásku vyznával přes psaníčka. Nakonec se odvážil ji oslovit a jejich životní cesty se spojily na více než čtyřicet krásných let.

Už v začátcích své kariéry byla Iva Janžurová (82) považována za mimořádný talent, který čeká velice zářná kariéra. A ti, kteří jí takový osud prorokovali, se skutečně nemýlili. Šla z role do role a o popularitu se ani v nejmenším bát nemusela.

Na první pohled sebevědomá herečka, která si s ničím neláme hlavu, ale podle svých slov v mládí hodně trpěla. Nepřišla si atraktivní a bála se, že zůstane na ocet. K jejímu překvapení ale

Zbývá vám 93% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden