Moje šťastná hvězda

Manželství zachráněno?

Není to tak dávno, co jsme psali, že se manželství herce ze seriálu Ulice Romana Vojtka (51) a jeho mladší manželky Petry Vojtkové (36) nachází ve velké krizi.


Vojtkové prý mělo vadit, jak její manžel neustále kouká po jiných, a navíc jim občas lichotí. Opravdu ale jejich manželství může druhé společné dítě zachránit?


Nemůže si pomoct


Herečka, jako každá žena, samozřejmě není šťastná, když její manžel kouká po jiných, zvlášť když pak komentuje jejich nahé fotky na sociálních sítích. Lichotky dokonce skládal na internetu i své herecké kolegyni Patricii Pagáčové (34), která na sobě v té chvíli neměla vůbec nic.


Možná tak pod tíhou emocí a skutečnosti, že vždy snila o velké rodině, dala Vojtková Vojtkovi nůž na krk – buď mi uděláš druhé dítě, nebo od tebe odejdu.


Další podraz?


A jelikož je Vojtková aktuálně těhotná, nejspíš si Vojtek vybral první možnost. Otázka ale je, zda jim to zajistí další spokojené roky. Není totiž žádným tajemstvím, že herec umí ženy opustit i v těch nejnevhodnějších situacích. Od své první manželky Terezy Vojtkové (43) utekl necelý měsíc před porodem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden