Můj kousek štěstí

Marie Rottrová: Nešťastná kvůli rozvodu

Blesk z čistého nebe! Tohle se skutečně raději nemělo stát. Syn oblíbené zpěvačky Marie Rottrové (75), Vít Rotter (51), po dlouhých dvaceti letech údajně odešel od půvabné manželky Tamary (42), která mu porodila dvě dnes už dospělé děti.

Přitom působili jako výstavní a harmonický pár. Když ještě první dáma českého soulu žila sama, jezdila společně se synem a snachou na dovolené a mohla se tak radovat z přítomnosti vnuků. Druhý syn žije až v Kanadě, s jeho dětmi tudíž nemohla být v kontaktu příliš často.

Ze dne na den ale byl rodinné idylce konec. Vítek údajně odešel k jiné, mladší ženě. Exmanželům se dařilo celou záležitost dlouho tutlat, což ocenili zejména jejich dospělí synové, kteří si nepřejí nic jiného než naprosté soukromí.

Mezi snachou Tamarou a tchyní Marií Rottrovou vždy panovaly nebývale pěkné vztahy, obě ženy si padly do oka, mají se až překvapivě rády. Zpěvačka pravidelně podporuje akce svojí snachy, která pracuje s produkty na úpravu a zkrášlování nehtů.

Snad tedy jejich příkladné přátelství přetrvá i nadále, přestože rodinné vztahy jsou zřejmě poněkud napjaté a složité. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden