Můj kousek štěstí

Marie Rottrová: Vyhodila zamilovanou fanynku

Ctitelů měla charismatická Marie Rottrová (75) pochopitelně mraky, ale leckoho možná překvapí, že se jí dvořily i dámy. Když zpívala v Ostravě, jistá dívka jí pokaždé nosila krásnou kytici rudých růží.

Květiny jen mlčky předala a odešla. Nadešel další rok, další koncert, další kytka růží. Po několika letech tajemná neznámá konečně promluvila. Řekla, že by také chtěla zpívat. A poprosila, zda by jí Marie neporadila, jak na to.

Tvrdila, že si sama píše texty písní a že píše i verše. Zpěvačka ji ze slušnosti pozvala k sobě domů. Mladá žena na návštěvu skutečně přišla a dlouze vyprávěla o sobě. Rottrová už byla nervózní, protože si pro dívku vyčlenila hodinu či dvě, víc času neměla.

Upřímně chtěla dívce pomoci, ale stále nevěděla, co konkrétně bude ta záhadná osůbka chtít. Brzy to skutečně vyšlo najevo a bylo to více než překvapující. Byl to šok! Žena prohlásila, že už Marii léta miluje.

Přesvědčovala ji, že dělá velikou chybu, když žije s mužem a když si myslí, že to je to pravé. Že láska k ženě je daleko hezčí. Pokud si myslíte, že se první dáma českého soulu zachovala noblesně, jak se na dámu sluší, mýlíte se.

Rottrová v té vteřině zamilovanou fanynku nemilosrdně vyhodila z domu.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden