Moje šťastná hvězda

Marii Doležalovou úspěch ve StarDance zkazil

Od původních zájmů ji odpoutává úspěch i nová láska

Nečekaný zdar v něčem, co člověk nepovažuje za svou silnou stránku, může hodně motivovat nebo zcela změnit priority. Herečce a populární bloggerce MARII DOLEŽALOVÉ (29) se stalo bohužel to druhé...

Jakoby to bylo naschvál. Zrovna v době, kdy se o jejím internetovém blogu Kafe a cigárko začalo více a více mluvit v médiích a i díky tomu jeho popularita začala opět stoupat a kvůli tomu se řešilo, jestli kvůli psaní neopustí herectví, přišel zvrat v podobě taneční soutěže StarDance.

Uspěla, stala se královnou tanečního parketu a místo Kafe a cigárka začala řešit kostýmy a tanečky. Psaní na blog pro radost muselo ustoupit spoustě objednávek na taneční vystoupení, které se svým tanečním partnerem MARKEM ZELINKOU (29) dostali. Kšefty jsou holt kšefty.

Nový přítel

Herečka nechodí kolem horké kaše. Je zvyklá pojmenovávat věci pravými jmény. A tak ani ve svém vlastním případě, když vysvětlovala psací odmlku, neudělala výjimku. „Úspěch zkazí každého. Zkazil i mě,“ začala upřímně.

Nečekaný úspěch ve StarDance prý zcela nasytil a uspokojil její ego a tak nemá vůbec důvod hrát natož psát. „Nejde o to, že bych neměla o čem psát.  Témata by se asi časem našla. Jde o to, že moje dravá a spontánní blogovací potřeba během StarDancu uvadla,“ přiznává bez mučení.

Herečka dále vysvětluje, že účast ve StarDance znamenala dlouhou pauzu ve všem ostatním. A zatímco některé své činnosti chtěla či potřebovala obnovit, psaní na blog neobnovila. Jestli se ke psaní vrátí, zatím neví. Místo toho se zcela soustředí na nové možnosti, které se jí otevřely a které ji mohou v životě posunout mnohem dál než popularita její internetové stránky.

Chce být moderátorka

Například využila nabídku na moderování Cen české filmové kritiky a ve hře jsou další velké nabídky na moderování. Kromě kariéry ovlivnilo účinkování ve StarDance i její soukromý život. Spekulovalo se, že za rozchodem s mladičkým PAVLEM KRÁLÍČKEM (24) stojí sblížení s tanečním partnerem Markem. „Rozchod s Pavlem nebylo náhlé rozhodnutí, ale dlouhodobější vývoj. Nerozešli jsme se kvůli StarDance, už vůbec ne kvůli Markovi,“ ujišťuje.

Nicméně právě tanečník Marek se stal její novou láskou, což potvrdila až po ukončení soutěže. A právě její nový románek ji rovněž odpoutává od věcí, které pro ni byly ještě před soutěží prioritou číslo jedna. Zamilovaná herečka, která má momentálně hlavu až v oblacích, se asi jen těžko soustředí na nějaké vymýšlení témat, kterými svůj blog má obohatit.

Tím ale škodí pouze sama sobě.

Ve StarDance našla Marie Doležalová novou lásku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden