Můj čas na kafíčko

Pro Romana Vojtka byla manželka múzou, ale pak ji těhotnou opustil!

Můj čas na kafíčko

Přátelé, kteří Romana znají, neviděli jeho útěk tak jednoznačně!

Když si Roman Vojtek (48) po delší známosti bral svoji první ženu Terezu (34), rozhodně si nepředstavoval, že od ní jednou uteče. A navíc, za jakých to bude okolností!

Před časem rozbouřila veřejné mínění takřka neuvěřitelná událost. Herec Roman Vojtek odešel od své manželky Terezy. To se samozřejmě stává, a mezi herci dokonce často, ale málokdo opouští svoji ženu v době, kdy se připravuje na porod syna! Názory většiny lidí byly takové, jaké by se daly čekat: Romana tvrdě odsoudili. Žádný příběh se ale nedá vidět jen tak černobíle.

Zůstal v životě sám!

Herec Roman Vojtek, rodák ze Vsetína, si v době dospívání a dozrávání v mladého muže postupně prožil peklo, jaké si asi málokdo umí představit. Bylo mu šestnáct let a zrovna se učil na seřizovače obráběcích strojů, když ztratil

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden