Moje šťastná hvězda

Marta Jandová: Má strach z jeho nevěry?

Takhle se prý nikdy předtím nechoval. Gynekolog a manžel zpěvačky Marty Jandové (45) Miroslav Verner (41) se prý silně uzavřel do sebe. S manželkou komunikuje minimálně a z práce se údajně vrací v pozdních večerních hodinách. Jandová se s ním snaží komunikovat a problém vyřešit, i když ani ona sama neví, v čem problém vlastně je. Její kamarádky prozradily, že prý Jandová dokonce Vernera podezřívá z nevěry.

Chce vlastní dítě

Jinak si prý jeho pozdní příchody domů ani jeho záhadné chování nedokáže vysvětlit.
Není tajemstvím, že manželé se už před nějakým časem pokoušeli o další dítě. Mají sice dcerku Marušku (5), ale oba vždy toužili po velké rodině. Ale jelikož je Verner gynekolog, zřejmě ví, že Jandová už další vlastní dítě moct mít nebude.

Její biologické hodiny už prý dotikaly. Nicméně ještě nedávno pár zvažoval adopci, ale už ani o té Verner se svou ženou nemluví. Vždy když na tohle téma Marta narazí, prý se mu vyhýbá. Jeho kamarádi potvrdili, že na adoptování potomka se necítí a že by raději vlastní.

Utekl za mladší?

Slova jeho přátel celkem dávají smysl a jeho současnému chování celkem odpovídají. Údajně je už unavený z neustálého vymýšlení nových metod, jak přijít k dítěti. S Martou řešili umělé oplodnění, adopci, ale k ničemu se stále neschyluje.

Nejraději by prý k dítěti přišel přirozenou cestou, což ale s Martou bohužel nebude možné. Že by si za ni tedy našel mladší náhradu? Údajné pozdní návraty z práce by tomu odpovídaly, a navíc vzhledem k jeho profesi.. Jandová se toho vždycky obávala a očividně se její obavy nejspíš naplnily. Snad dokáže krizi s Vernerem ustát a vše si rozumně vyříkají a najdou do budoucna společný kompromis.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden