Moje šťastná hvězda

Martin Dejdar: Trpěl ukrutnou bolestí!

„Auuuuu, ku*rva to je bolest.

Doslova peklem si prošel herec a moderátor MARTIN DEJDAR (52) po koncertu divácky oblíbené televizní show Tvoje tvář má známý hlas! Nikdo nepochybuje, že je to tvrďák jako hrom, ale čeho je moc, toho je příliš! Snad poprvé v životě si sáhl až na dno a musel předvést, kde má svůj práh bolesti. A ten má, jak se ukázalo, hodně vysoko! Jiní by na jeho místě utekli s řevem! Co se mu tak strašného stalo? Maskéři mu totiž vyrobili silikonovou masku, kterou mu následně z obličeje museli silou strhat! Kdyby před představením herec věděl, do čeho to vlastně jde, nikdy by nejspíš s účinkováním na tomto koncertě nesouhlasil. Možná jen za tučnou finanční kompenzaci.

Masku mu z obličeje museli trhat

A tak si Martin Dejdar připadal jako ve středověké mučírně nebo spíš v děsivé noční můře. Na kostým slavného písničkáře RORYHO GRAHAMA (32) zřejmě už nikdy nezapomene. Údajně z něj prokletý kostým sundávali sice jenom pár minut, ale jemu to, jak sám po koncertě přiznal, připadalo jako celá věčnost. Se svým utrpením se herec musel hned svěřit i fanouškům a přátelům na sociální síti Facebook. „Auuuuu, ku*rva to je bolest. Ani za ty prachy to nestálo. To je Mengele, to není maskér. Jděte do p*dele s Tváří,“ zanadával si. Maskéři si skutečně na Dejdarovi zgustli. Nalepili mu na bradu umělé vousy a na obličej mu nanesli obrovské množství líčidel.
Aby ale vypadal skutečně věrohodně, museli mu maskéři ještě nalepit na obličej speciální silikonovou směs a právě ta dělala při sundávání největší a hlavně nejbolestivější problémy! Fanoušci ho také na sociální síti upřímně litovali. „Martině, já osobně bych čůral bolestí. To bych vážně nedal, jste borec,“ komentoval nepříjemnou proceduru jeden z nich. Příště si Dejdar jistě lépe rozmyslí, do čeho se pustí a zda mu za to slíbená finanční odměna vůbec stojí. Tuhle proceduru by jistě nechtěl absolvovat znovu ani za zlatého čuníka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden