Můj kousek štěstí

Martina Preissová: Už není jako proutek – a je jí to fuk

Odjakživa ohromovala nevšední krásou. Když hrála v seriálu Nemocnice na kraji města – nové osudy restaurátorku Karolínu, diváci, zejména ta mužská část, ani nedýchali. Šarmantní Martina získala stálé angažmá v Národním divadle a jako bonus jednoho ze zdejších herců, Martina Preisse (47), za muže. Láska na první pohled to však nebyla, nejdřív jí pěkně lezl na nervy.


Když jsem do Národního přišla, všimla jsem si sebejistého frajírka, který chodil pěkně oblečený, krásně voněl, a ačkoli mu na ruce nikdy nechyběly krásné hodinky, chodil vždycky pozdě,“ směje se té dávné vzpomínce.

Dnes ji můžeme vídat v oblíbeném seriálu Slunečná coby vesnickou drbnu. „Moje maminka mi řekla, že jsem v tom seriálu nějaká velká.

Ona je v mém hodnocení vždy velmi upřímná. Tak jsem jí vysvětlila, že nepopírám, že je mě kus ženský, ale že všechny mé kolegyně jsou o hlavu i víc menší než já. Proto tak trčím,“ vysvětluje s úsměvem. „Když se o mně mluví jako o kulaťoučké čtyřicítce, nevadí mi to,“ dodává.

Vůbec už nestojí o to, hrát osudové ženy. Se syny zůstala pět let na mateřské: „Přišlo mi to naprosto přirozené a potřebné. Kdy jindy se zastavit, přerušit kariéru než v době, kdy pečujete o to nejcennější, co máte?“ 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden