Moje šťastná hvězda

Matka je nadšená z jejího partnera

O partnerech své dcery Agáty Hanychové (36) se Veronika Žilková (60) většinou vůbec nevyjadřuje. Možná je to i proto, že se s ohledem na jejich počet začala v těch jménech a profesích trochu ztrácet. Od rozvodu s Jakubem Prachařem (38) má totiž její dcera údajně už sedmého partnera.


Na druhou stranu sedmička je šťastné číslo, takže bývalá modelka věří, že tentokrát už našla konečně toho pravého. Jedno se jí musí nechat, pohledný chirurg Andrej Nikov (38) je za poslední dobu nepochybně tím nejlepším, co si mohla vyhlášená rebelka a pařmenka přát.


„Máma říká, že Andrej je moje poslední šance, protože pak budu stará a takhle dobrou partii si nenajdu,“ směje se Hanychová, která ale moc dobře ví, že má maminka zase pravdu.


Herečka nijak neskrývá, že se jí nový nápadník dcery velice zamlouvá a byla by ráda, kdyby jí to tentokrát vyšlo. Mladý doktor má z předchozího vztahu údajně dvě děti, což dokonale splňuje Agátin sen o velké rodině. Všichni potomci, jak Hanychové, tak Nikova, si spolu prý skvěle rozumějí.


Navíc jsou v podobném věku, takže si spolu i vyhrají. Víc se ke vztahu nechce Hanychová raději vyjadřovat. Nejspíš by nerada, aby se na jejího prince na bílém koni sesypali novináři. Sama nedávno svěřila, že je po dlouhé době opravdu zamilovaná a může si svého partnera  vážit i za to, co dělá. Snad to tím ale nějak nezakřikla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden