Moje šťastná hvězda

Medková, Partyšová a Reinders slavily narozeniny oblíbeného salonu

Krásky předvedly své vnady

Pražský salon Miracle Esthetic Clinic & Spa oslavil své čtrnácté narozeniny. Slavnostního přípitku, jak jinak, než zdravými koktejly si připily patronky Klára Medková, Gábina Partyšová a Hana Reinders.

Klára Medková si myslí, že po dvou dětech je potřeba o své tělo pečovat. Proto má na těle několik tetování, např. od ramene po celé levé ruce se jí táhne vytetovaná čára života. Její pleť je krásně snědá, ale nerada se opaluje: „Každé ráno udělám fresh ze 4 mrkví a to dodává mému tělu krásný barevný tón. Už to takhle dělám opravdu dlouho. Raději trávím dovolenou v Harrachově a tam se opravdu opalovat moc nedá. Nicméně, začínám trochu pociťovat, že malý pohyb na horách už nestačí a potřebuji tělo zbavovat nepříjemné celulitidy. Myslím, že se mi hromadí právě z toho, jak kluky stále převážím na nějaké kroužky, školy, školky a tak. Skvělé je, když se celý proces dělá bezbolestně a ještě vleže,“ dodává Klára.

Klára Medková si svou štíhlou postavu bedlivě hlídá.

Zato novomanželka Hana Reinders naopak vypadá, že se před sluncem cíleně ukrývá. „Chci být zdravá a mít pružnou pokožku, tak i v létě nechávám kůži odpočinout. Příjemně se mi o pokožku starají v Miracle Clinic, kde šetrně depilují celé mé tělo. Ale na čem tady totálně ujíždím jsou masáže s olejem Tranquillity. Takovou vůni jsem jinde nenašla a je strašně návyková!“ prozradila moderátorka při krájení dortu.

Dívky se na akci dobře bavily.

Gábina Partyšová o sebe pečuje i nadále, ačkoliv je prý neskutečně šťastná a mohlo by se zdát, že by mohla tzv. vypustit trochu té péče. „Začala jsem pozorovat malinkaté vrásky už na dekoltu. To při moderacích je pak hodně vidět, reflektory jsou nemilosrdné, navíc mám pocit, že přeci jen muži koukají nejen na oči, ale i trochu níž“ upřesnila. Jen nám nechtěla sdělit, proč si stále rukou zakrývala břicho...

Proč se Gábina snažila schovat své bříško?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden