Moje sladké tajemství

Měla úlet s kolegou?

Loni ukončila po tříleté známosti vztah s muzikantem Janem Melíškem (34) a na jaře naznačila, že není sama. Kde ale Denisa Nesvačilová (30) svého partnera skrývá? Možná je všechno úplně jinak.

Hvězda seriálu Slunečná Denisa Nesvačilová (30) je neřízená střela jak v roli, tak i v životě. Motá mužům hlavy bez ohledu na následky. Svou sexy postavu vystavuje na sociálních sítích a sbírá jen samé pozitivní ohlasy.

Sama herečka přiznává, že jí muži píší pozvání na rande dost často. Ještě na jaře tvrdila, že dotyční mají smůlu, protože je zadaná. Neprozradila, kdo je ten šťastný po jejím boku, a zveřejnila fotografii, kde ji její milý líbá na tvář. „Mám vztah a jsem šťastná,“ hlásila zamilovaná herečka do světa.

Tanec tělo na tělo se zjevně líbil oběma aktérům.

Románek

Uběhlo pár měsíců, a po partnerovi není vidu ani slechu. Že by její tajná láska nedopadla? Nesvačilová chodí do společnosti sama, na sociálních sítích ukazuje práci, rodinu a sexy tanečky jen v průhledných punčochách. Má políčeno na nějakého nového chlapa?

Nevadí jí, že je Jan Plouhar ženatý?

Románek v utajení?

V práci se sice potkává se spoustou mužů, ti jsou ale povětšinou zadaní, a když už by něco mělo proběhnout, půjde zřejmě jen o úlet. Při natáčení Slunečné se herečka měla sblížit hned se dvěma hereckými kolegy. Jedním je její seriálový milenec Jan Plouhar (39).

S tím se scházela i mimo natáčení kvůli zkoušce jedné taneční scény, kterou v seriálu předvedli. A sedli si údajně natolik, že jejich pracovní vztah přerostl v něco víc. Jan Plouhar je už dva roky ženatý s baletkou Radkou, takže by případný románek musel proběhnout ve vší tajnosti.

S koncem natáčení seriálu měla herečka románek utnout. Denisa umí své milence skrývat dokonale. Díky Slunečné je z ní hvězda, ale ne taková, aby ji lidé poznávali na každém kroku. V tom případě má možnost užít si i trochu soukromí a k tomu patří i to, že si chodí, s kým jen chce. A to muže neskutečně láká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden