Můj kousek štěstí

Michaela Ochotská: Válka s milenkou Rosola

Moderátorka na mateřské, Michaela Ochotská (34) prý z exmanžela, tenisty Lukáše Rosola (33) vysává peníze a snaží se jemu i jeho manželce Petře Rosolové (25) jen škodit. Alespoň to tvrdí choť tenisty. Mohlo by se zdát, že rozvodové dělení majetku mezi někdejší moderátorkou Michaelou Ochotskou a tenistou Lukášem Rosolem proběhlo hladce.

Peníze za prodej domu, kde bydleli, se rozpočítaly na půl a moderátorka tvrdila, že spolu komunikují kvůli synovi Andreasovi (3) v přátelském duchu. Jenomže současné zprávy mluví o opaku. Situace mezi Ochotskou, Rosolem a jeho manželkou Petru Rosolovou, za svobodna Kubinovou, kterou si vzal sportovec před rokem, je pořádně vyhrocená situace.

Ochotská už v minulosti přiznala, že si s partnerkou exmanžela píše. „S Petrou si občas napíšu. Je to kvůli synovi, když jde k tatínkovi, aby Petra znala jeho návyky. Sice s Lukášem nejsme spolu, to se prostě mezi lidmi stává, ale ani jeden z nás nechce, aby tím nějak trpěl náš syn," vysvětlovala Ochotská.

Podle všeho ale už dávno nejsou takovými kamarády. Paní Rosolová si stěžuje, že chce Lukáše obrat o všechny peníze a snaží se jim kazit cestovatelské plány. „Jedna osoba nám, bohužel, stále nedá pokoj,“ napsala Petra na internet s tím, že si kvůli tomu musí dávat hodně pozor na své soukromí.

Nezmiňuje konkrétního člověka, ale podle jejích dalších slov je snadné si domyslet, koho myslí a kam tím míří. „Bohužel je tu člověk, který po manželovi žádá, aby nežil osobní život, aby všechno, co vydělá, odevzdal, abych já s ním necestovala a spoustu dalšího,“ zpovídá se.

Zároveň dodává, že na syna Andrého Rosol rozhodně nekašle, naopak se prý o něho stará nevídaně nadstandardně. Že by se snad Ochotská stále nemohla vyrovnat s tím, že ji po boku slavného tenisty nahradila jiná? Rosolová jakoby chtěla naznačit, že si Ochotská klade podmínky a vymáhá si svou přes jejich synka.

Ale kdo ví, jak to vidí ze svého pohledu moderátorka. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden