Můj čas na kafíčko

Michaelu Jacksonovi ukradli dětství, tak si to později vynahrazoval!

Můj čas na kafíčko

Hudební legendu proslavily nejen písně, ale i skandály.

Král popu Michael Jackson (†50) po sobě zanechal spoustu hitů, které dobývaly hitparády. Jeho život ale provázely i nepěkné okolnosti.

Pokud se někdo stane velkou hvězdou už v dětství, většinou se to na něm nějak podepíše. Michael Jackson (†50), kterému se přezdívá „král popu“, vyrůstal se svými bratry pod dohledem drsného a nekompromisního otce. Ten viděl ve svých synech velký potenciál, který by se dal zpeněžit.

Michael a jeho bratři vytvořili skupinu Jackson Five a měli velký úspěch. Sourozenci dřeli, otec inkasoval peníze. Vděčnosti se ale jeho děti nedočkaly, spíš nějaké té rány, pokud dělali chyby. Zastání nemohl najít Michael ani u matky, která pro změnu byla fanatickou členkou

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden