Moje šťastná hvězda

Michal David viděl svou sestru po mnoha letech

Hitmaker Michal David (63) měl hodně pohnuté dětství.


Jen prvních pár let svého života vyrůstali Michal David (63) se svou starší sestrou v úplné rodině. Pak se ale rodiče začali rozvádět a nedokázali se domluvit na péči o potomky.


Soud nakonec rozhodl tak, že Davidovu sestru dostal do péče otec a záhy i s ní emigroval do Švýcarska. S oběma se pak slavný muzikant sešel až v dospělosti.


Církevní škola


Michal David zůstal v péči matky, která pocházela ze slavné cirkusácké rodiny Kludských. Jenže starost o syna moc nezvládala, a tak skončil na nějakou dobu i v dětském domově.


Po čase si ho maminka sice vzala k sobě, ale zase hned odjeli do Itálie, kde vystupovala, takže její syn byl pro změnu odložen do církevní internátní školy. Právě tam se začal zabývat hudbou a rozhodl se, že se jí bude věnovat profesionálně.


Jsou si oporou


Některé zážitky ze svého dětství by prý David nejraději vymazal z paměti a sám žije úplně jinak. Od roku 1987 je jeho manželkou Hana Davidová (63), kterou si zvláště sportovní fanoušci pamatují jako Skuherskou, protože byla úspěšnou tenistkou.


Jejich vztah je natolik pevný, že společně zvládli i takovou tragédii jako smrt dcerky Míši, která zemřela v devíti letech na leukémii.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden