Můj kousek štěstí

Vehnal Plodkovou partner do náruče jiného?

Svatba nebude?

S partnerem optikem to prý neklape. Zasnoubeni už jsou řadu let, svatba je ale v nedohlednu. Našla si krásná herečka raději náhradu?

Herečka ze seriálu To se vysvětlí, soudruzi patří mezi naše nejpůvabnější celebrity. Vypadá úchvatně, jde z role do role a ve společnosti je vždy hvězdou.

Není divu, že má nápadníků zástupy, přestože už má dlouhých dvanáct let za partnera optika Filipa Žilku (45). Leč vdanou paní stále není, a to je možná kámen úrazu. Jejich vztah může procházet krizí, ze které marně hledají cestu ven.

Šarmantní kolega?

Nedávno se šeptalo o tom, že si Jana Plodková (42) velmi dobře rozumí se slovenským kolegou Richardem Stankem (57), který také hraje ve zmíněném seriálu. S krásnou herečkou si měli „sednout“ téměř okamžitě. Herec je nepochybně šarmantní chlapík, který svou mladší kolegyni mohl okouzlit.

Těžko ale uvěřit tomu, že by se mezi nimi mohlo rozvinout víc, než jen přátelství. Je však třeba koukat dále do minulosti, protože se už nějakou dobu spekuluje, že vztah Plodkové a Žilky je v troskách. I to je možná důvod, proč se stále nevzali, ačkoli jsou zasnoubeni už pěkných pár let.

Najde si jiného?

Herečka však před časem prohlásila, že o svatbě soudí, že je takovou přípravou na rozvod. Jako by tušila, že vztah se Žilkou se může brzy rozsypat jako domeček z karet. Takže pokud by podlehla nějakému šarmantnímu kolegovi, nikdo by se nemohl moc divit.

Dalo by se říci, že ji svým způsobem do jeho náruče dohnal Žilka, jestliže s ním není tak šťastná, jak by si přála. Pokud by to tak bylo, pak by vlastně bylo docela srozumitelné, kdyby se porozhlédla po jiném partnerovi. Třeba by potom i na veselku změnila názor a netrvalo by dlouho, a stala by se z ní vdaná paní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden